Δύσκολα ο Φαμπιάνο για ΠΑΣ, έφεση για Μπερτόγλιο

Δύσκολα ο Φαμπιάνο για ΠΑΣ, έφεση για Μπερτόγλιο

Newsroom
Δύσκολα ο Φαμπιάνο για ΠΑΣ, έφεση για Μπερτόγλιο

bet365

Η απουσία του Φαμπιάνο και από το σημερινό (16/11) πρόγραμμα προπόνησης μείωσε τις πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα (21/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε έφεση στην υπόθεση τιμωρίας του Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ο Φαμπιάνο συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον προσαγωγό και πλέον το ενδεχόμενο απουσίας του από τον αγώνα της Κυριακής (21/11) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Το συγκεκριμένο γεγονός αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να βάλει κάτω τις εναλλακτικές επιλογές και επί της ουσίας να αποφασίσει μεταξύ των Γιώργου Δεληζήση, Γιόχαν Μπεναλουάν, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Εξάλλου, ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας στους τελευταίους αγώνες.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης άσκησε έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Superleague τόσο για το πρόστιμο των 51.000 ευρώ για όσα έλαβαν χώρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στον αγώνα με τον Βόλο όσο και για την ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Φακούντο Μπερτόγλιο. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ αλλά και στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα