Παναθηναϊκός: Τακτική με πολλές απουσίες

Παναθηναϊκός: Τακτική με πολλές απουσίες

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Τακτική με πολλές απουσίες

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν στέκεται στις απουσίες των ποδοσφαιριστών του από τις προπονήσεις αυτό το διάστημα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να δουλεύει στα θέματα της τακτικής.

Το «τριφύλλι» έχει γεμάτο απουσιολόγιο από τις κανονικές προπονήσεις αυτό τον καιρό μαζί και με τις υποχρεώσεις των πιακτών με τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, αλλά και με αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε στα θέματα της τακτικής που είτε με ... απαρτία, είτε όχι, θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν, αυτοί ήταν γι' ακόμα μια μέρα οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος, οι Ρούμπεν, Παλάσιος που ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ κλινήρης με γαστρεντερίτιδα παρέμεινε ο Μπουζούκης.

Εκτός φυσικά ο τραυματίας Πούγγουρας και οι Σένκεφελντ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Ξενόπουλος, Αγιούμπ που θα αγωνιστούν στο Κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού Β’ βρέθηκαν στην δεύτερη ομάδα για προπόνηση.

Οι Κουρμπέλης, Μπεκ ακολούθησαν ατομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα