ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα στο ντέρμπι της Λεωφόρου

ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα στο ντέρμπι της Λεωφόρου

bet365

Στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι η απώλεια της νίκης στο ματς με την Κοπεγχάγη, ωστόσο μπροστά υπάρχει το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Τα προβλήματα και οι απόντες ενόψει Λεωφόρου είναι γνωστά στον ΠΑΟΚ. Η τετράδα των Μιτρίτσα, Ολιβέιρα, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο δεν είναι διαθέσιμη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με τον χρόνο να πιέζει και τους βασικούς να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν να δουλεύουν για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το ένα δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ απώλεσε το προβάδισμα για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στους «16» του Europa Conference League. Το δεύτερο ότι έβαλε πάλι δύσκολα στον εαυτό του παρότι ήταν ξανά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Ο συνδυασμός των δύο δημιουργεί ένα δικαιολογημένο εκνευρισμό που πρέπει να διοχετευθεί στο γήπεδο προκειμένου η ομάδα να βγάλει την απαιτούμενη και απαραίτητη αντίδραση στο ντέρμπι της Κυριακής (7/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη κι ενώ ακόμα υπήρχε η εύλογη απορία πως ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε αυτό το ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να εκκινήσουν την προετοιμασία τους για τη Λεωφόρο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Κοπεγχάγη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και σε ασκήσεις ανασταλτικής λειτουργίας κι ανάπτυξης».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα