Ρέμπε: «Πετυχημένη η αποστολή μου στον ΠΑΟΚ»

Ρέμπε: «Πετυχημένη η αποστολή μου στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ρέμπε: «Πετυχημένη η αποστολή μου στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε σε συνέντευξή του σε γερμανικά ΜΜΕ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη θητεία του στον Δικέφαλο.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής που συνεχίζει από τον περασμένο Μάρτιο στη Νυρεμβέργη, χαρακτήρισε πετυχημένο το πέρασμα του από την ομάδα του ΠΑΟΚ και όπως τόνισε το μόνο παράπονό του είναι ότι δεν μπόρεσε, λόγω του κορονοϊού, να ζήσει τη γεμάτη Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όλαφ Ρέμπε στα γερμανικά ΜΜΕ:

«Ήταν μια συναρπαστική περίοδος στη Θεσσαλονίκη. Στη μέση της κρίσης του κορονοϊού, φάνταζε περιπέτεια. Δυστυχώς δεν είδα ποτέ γεμάτο το περίφημο στάδιο της Τούμπας. Από αθλητική σκοπιά, ήταν μια πολύ πετυχημένη ιστορία.

Αγωνιστήκαμε στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια στο Europa League. Στο τέλος της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο. Είχαμε υψηλά έσοδα από μεταγραφές, γεγονός που βοήθησε το κλαμπ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της UEFA και του Financial Fair Play εκείνη την περίοδο. Ήταν μια επιτυχημένη αποστολή για μένα…».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα