Αρης: Δυσαρέσκεια για την έκθεση του παρατηρητή και αναμονή γι’ αυτή της Αστυνομίας

Αρης: Δυσαρέσκεια για την έκθεση του παρατηρητή και αναμονή γι’ αυτή της Αστυνομίας

Newsroom
Αρης: Δυσαρέσκεια για την έκθεση του παρατηρητή και αναμονή γι’ αυτή της Αστυνομίας

bet365

Εκνευρισμός επικρατεί στον Άρη για το περιεχόμενο της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα με την ΑΕΚ καθώς, όπως τονίζεται από στελέχη της ΠΑΕ, δεν αναφέρει όλα όσα έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του αγώνα.

Η ΠΑΕ Άρης έχει καταγγείλει τον προπηλακισμό του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Δημήτρης Νιαρχιάκου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και άτομα της ασφάλειάς του καθώς επίσης και ότι λόγω της έντασης που επικράτησε έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων του Άρη, οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν ελάχιστα λεπτά εντός των αποδυτηρίων στην ανάπαυλα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με την πληροφόρηση από την πλευρά του Αρη, ο παρατηρητής του αγώνα δεν έχει καταγράψει όλα όσα έλαβαν χώρα παρά σημειώνει ότι υπήρξε ένταση, δίχως να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την έκθεση της Αστυνομίας, όπως περιμένουν επίσης την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι ήδη αυτή θα έπρεπε να είχε γίνει βάσει των καταγγελιών. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο νομικών ενεργειών για την κατά την άποψη του Αρη συκοφάντηση που δέχεται από το βράδυ της Κυριακής ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Νιαρχιάκος. «Δεν έπραξε τίποτε περισσότερο από το να προασπίσει τα συμφέροντα του Άρη, εκφράζοντας τα παράπονά του στους Διαμαντόπουλο, Καραντώνη» αναφέρουν στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία υποστηρίζουν ότι επιχειρείται ενορχηστρωμένη προσπάθεια συκοφάντησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα