Αστέρας Τρίπολης: Αγώνας δρόμου για Σονί ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης: Αγώνας δρόμου για Σονί ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις «Ζωσιμάδες» την ερχόμενη Κυριακή (31/10).

Μετά τον βαρύ αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Λεβαδειακό, στον Αστέρα Τρίπολης εστιάζουν στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Η ομάδα προπονήθηκε στο Κολοκοτρώνης την Πέμπτη με το πρόγραμμα να έχει ασκήσεις ευλυγισίας και ευκινησίας ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στη βελτίωση της τεχνικής και της τακτικής.

Το μενού έκλεισε με... ασκήσεις κατοχής μπάλας, όπου οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν σε περιορισμένο χώρο.

Όσον αφορά στον Αλί Μπαμπά που βρήκε από το ματς δείχνοντας ότι έχει πρόβλημα, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Νιγηριανός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά στο εν λόγω ματς ταλαιπωρήθηκε από κράμπες μιας κι αυτό ήταν το πρώτο του (σχεδόν) ολόκληρο ματς ύστερα από πολύ καιρό και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση.

Από την άλλη, ο Σονί, που βγήκε στο 65' ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δεν προπονήθηκε σήμερα κανονικά, αλλά υπάρχουν ελπίδες ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή για τις Ζωσιμάδες.

Photo Credits: Ιntime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα