ΠΑΟΚ: Οι «πληγές» από το ντέρμπι και το βλέμμα στη συνέχεια

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στρέφει την προσοχή του στα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή λόγω των εθνικών.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζεται ακόμη και σήμερα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ως «ένα μάθημα για τη μακρά συνέχεια του πρωταθλήματος».

Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ έψαχνε τη νίκη που θα του έδινε ξανά την πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, πλήρωσε τα λάθη του και πλέον μετράει τις «πληγές» που του άφησε το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς οι «ασπρόμαυροι» έχασαν δύο ποδοσφαιριστές, με τους Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ να βγαίνουν νοκ άουτ για τον επόμενο μήνα. Και βλέπουμε…

Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (26/10) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που ήταν στην αρχική ενδεκάδα στο Φάληρο έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση υψηλής έντασης που περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, μαθήματα τακτικής και οικογενειακό διπλό στο φινάλε.

Οι Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ που αποχώρησαν από το ντέρμπι τραυματίες, ξεκίνησαν θεραπείες, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

@Photo credits: PAOK FC