Βάζει χειμερινό χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

Βάζει χειμερινό χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom
Βάζει χειμερινό χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα προπονείται τις επόμενες ημέρες η ομάδα του Άρη καθώς άρχισαν τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης».

Αυτές προβλέπεται να διαρκέσουν έξι ημέρες και πρόκειται για εργασίες οι οποίες είχαν προγραμματιστεί ούτως ώστε να αντέξει ο χλοοτάπητας στις καιρικές συνθήκες. Για την ακρίβεια ήδη ξεκίνησε το ξήλωμα της θερμόφιλης ποικιλίας η οποία θα αντικατασταθεί από ψυχρόφιλη ποικιλία με σπορά. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι όμοια μ’ αυτή που είχε γίνει και το καλοκαίρι, δηλαδή, αφού γίνει η νέα σπορά, όλος ο αγωνιστικός χώρος θα καλυφθεί από ειδικά πανιά.

Αυτό σημαίνει ότι οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, αφού φυσικά ολοκληρώθηκαν εκεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα της περασμένης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα