Βάζει χειμερινό χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

Βάζει χειμερινό χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom
Βάζει χειμερινό χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα προπονείται τις επόμενες ημέρες η ομάδα του Άρη καθώς άρχισαν τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης».

Αυτές προβλέπεται να διαρκέσουν έξι ημέρες και πρόκειται για εργασίες οι οποίες είχαν προγραμματιστεί ούτως ώστε να αντέξει ο χλοοτάπητας στις καιρικές συνθήκες. Για την ακρίβεια ήδη ξεκίνησε το ξήλωμα της θερμόφιλης ποικιλίας η οποία θα αντικατασταθεί από ψυχρόφιλη ποικιλία με σπορά. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι όμοια μ’ αυτή που είχε γίνει και το καλοκαίρι, δηλαδή, αφού γίνει η νέα σπορά, όλος ο αγωνιστικός χώρος θα καλυφθεί από ειδικά πανιά.

Αυτό σημαίνει ότι οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, αφού φυσικά ολοκληρώθηκαν εκεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα της περασμένης εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα