Οι οκτώ σκόρερ και η «τεσσάρα» σε πρώτο ημίχρονο μετά από 41 χρόνια

Οι οκτώ σκόρερ και η «τεσσάρα» σε πρώτο ημίχρονο μετά από 41 χρόνια

Newsroom
Οι οκτώ σκόρερ και η «τεσσάρα» σε πρώτο ημίχρονο μετά από 41 χρόνια

bet365

Ο Άρης χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να σπάσει το ρεκόρ του σε επίπεδο επαγγελματικού Πρωταθλήματος…

Η εμφατική νίκη επί του Παναιτωλικού στο «Κλ. Βικελίδης» απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα για τον Άρη καθώς – σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Interwetten Superleague – οι «κίτρινοι» σημείωσαν τέσσερα γκολ σε πρώτο ημίχρονο (αγώνα του επαγγελματικού Πρωταθλήματος) από τις… «στις 19 Οκτωβρίου 1980, όταν (ο Άρης) νικούσε τον Απόλλωνα με 6-1, έχοντας προηγηθεί 4-1 από το πρώτο ημίχρονο (1' σουτ Ζήνδρος, 5' κεφαλιά Μπαλλής, 17' σουτ Τσιριμώκος, 22' σουτ Ζήνδρος, 56' κεφαλιά Ζήνδρος, 89' σουτ Τσιριμώκος - 20' σουτ Κρητικόπουλος). Συνολικά ο Άρης είχε πετύχει στο πρώτο ημίχρονο τέσσερα γκολ άλλες πέντε φορές μεταξύ 1970 και 1980. Ποτέ δεν έχει πετύχει περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο για την κατηγορία».

Το άλλο αξιοσημείωτο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει να κάνει με τον αριθμό των σκόρερ, καθώς οκτώ διαφορετικοί παίκτες έχουν προσφέρει τα συνολικά δέκα τέρματα των «κίτρινων». Για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ήταν το πρώτο του στον 61ο αγώνα του με τη φανέλα του Άρη, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα στο 100ο παιχνίδι του φρόντισε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Πορτογάλος, μαζί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, είναι οι δύο που έχουν σημειώσει από δύο τέρματα. Εκτός αυτών έχουν σκοράρει επίσης οι Μπαντού Ντιαγέ, Ντάνιελ Μαντσίνι, Γιάκουμπ Μπράμπετς, Φακούντο Μπερτόγλιο και Ματέο Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα