Αμπασκάλ: «Η ΑΕΚ έκοβε το παιχνίδι, δεν το άφηνε να αναπτυχθεί και τις κάρτες τις δεχτήκαμε εμείς» (vid)

Newsroom
Αμπασκάλ: «Η ΑΕΚ έκοβε το παιχνίδι, δεν το άφηνε να αναπτυχθεί και τις κάρτες τις δεχτήκαμε εμείς» (vid)

bet365

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ενδιαφέρθηκε αρχικά για την υγεία του Λιβάι Γκαρσία και ακολούθως εξέφρασε το παράπονό του για τη διαιτησία στο παιχνίδι του Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Βόλος ηττήθηκε με 1-3 από την ΑΕΚ και μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις λόγω διαμαρτυριών, ανέφερε στην Cosmote TV:

«Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η κατάσταση του Γκαρσία που τραυματίστηκε. Για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, μετά την υγεία είναι και το τι έγινε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς τις ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Δεχτήκαμε όμως τρία γκολ και πρέπει να δούμε τισυνέβη και δεχτήκαμε αυτά τα γκολ. Δεν έχουμε χρόνο, έχουμε αγώνα σε τρεις μέρες, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Είναι δύσκολο, όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο που συνέχεια έκοβε το παιχνίδι και δεν το άφηνε να αναπτυχθεί και στο τέλος τις κάρτες τις δεχτήκαμε εμείς. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε με το κεφάλι ψηλά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα