Οι προβλέψεις της σημερινής G-Betting με απόδοση 9,79!

G-Betting G-Betting
Οι προβλέψεις της σημερινής G-Betting με απόδοση 9,79!
Ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής και η G-Betting σας βάζει στο κλίμα με τις προβλέψεις της.

Μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είχαμε μεσοβδόμαδα, επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα, με την 7η αγωνιστική της Superleague Interwetten. Η αυλαία της ανοίγει σήμερα με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το τελευταίο κατά σειρά παιχνίδι, αυτό του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

ατ

Η αρχή γίνεται στις 18:15 με το Ατρόμητος-Ιωνικός, στο οποίο η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους γηπεδούχους, προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος επανέρχεται στην αποστολή. Αντίθετα εκτός μένουν ο Χουάν Μουνίθ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει, και ο Αλέξανδρος Καρτάλης που είναι ακόμα ανέτοιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Από την πλευρά του, ο Ιωνικός δεν θα έχει διαθέσιμους τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς του, δηλαδή τον τραυματία Τσιγκρίνσκι και τον τιμωρημένο Σάντσες. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και στον άξονα με τον ανέτοιμο Κάνιας, τη στιγμή που ο εξτρέμ Λένις παραμένει νοκ-άουτ. Αντίθετα υπάρχει και μία επιστροφή, αυτή του Ντάλσιο, ενώ στην τελευταία προπόνηση διάστρεμμα υπέστη ο Κώστας Τσιριγώτης.

Εμείς θα επιλέξουμε να μπει γκολ μετά το 30ο λεπτό που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.15.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:00, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα που αποτελούν τα δύο άκρα του εφετινού πρωταθλήματος. Από τη μία οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι στην βαθμολογία και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι 6οι, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέραν του τραυματία Σλίβκα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, καθώς τόσο ο Βέρχουλστ όσο και ο Παμλίδης επιστρέφουν, ενώ οι Γιαννιώτες δεν υπολογίζουν τους Σιόντη, Λώλη, Κόντε, Αλ. Τριάδη, Κύρκο, Ρίζο και Αθανασίου.

α

Εμείς πάμε με το να μπουν κάτω από 2,5 γκολ που δίνει 1.47.

ασ

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, είναι αυτό του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό που ξεκινάει στις 20:30. Οι αρκάδες πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στην Ριζούπολη, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να σπάσουν των τριών εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι θα έχουν κανονικά στην αποστολή τους Τιλίκα και Ατιένθα, ενώ στον Παναθηναϊκό θα απουσιάζουν οι Μακέντα και Σένκενφελντ.

Θα επιλέξουμε να μπουν τουλάχιστον 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο που πληρώνει 3.10

Οι επιλογές της G-Betting

Ατρόμητος-Ιωνικός

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting