Ολυμπιακός: Ο 200άρης Μασούρας πανηγύρισε τις συμμετοχές του με ασίστ και πρωτιά (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο 200άρης Μασούρας πανηγύρισε τις συμμετοχές του με ασίστ και πρωτιά (vids)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας είναι στα... καλύτερά του στον Ολυμπιακό και παράλληλα στο 200ό του ματς στο πρωτάθλημα είχε ασίστ με τον ΠΑΣ και είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού σ' αυτή την κατηγορία.

Ο έμπειρος διεθνής μεσοεπιθετικός διανύει περίοδο τοπ φόρμας και είναι μία περίπτωση παίκτη που από τότε που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό παίζει σερί. Προφανώς και με τη συμβολή του Πέδρο Μαρτίνς εξελίχθηκε περισσότερο και αυτή τη στιγμή μπορεί να θεωρείται ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης στη θέση του εξτρέμ.

Ο Μασούρας έγινε 200άρης στο ματς με τον ΠΑΣ σε επίπεδο Super League. Διανύει και φέτος περίοδο φόρμας και είναι βασικό στέλεχος της πορείας του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μασούρας πανηγύρισε μια ακόμα νίκη της ομάδας του, στα Γιάννενα αυτή τη φορά, δίνοντας μια ακόμα ασίστ.

Με αυτό το παιχνίδι ο 27χρονος επιθετικός έφτασε τις 200 συμμετοχές στη Super League. Οι πρώτες 123 είναι με τη φανέλα του Πανιωνίου από το 2014 ως το Δεκέμβρη του 2018 και οι υπόλοιπες 77 με αυτή του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Super League ο Μασούρας έχει πετύχει 44 γκολ και έχει 11 ασίστ στους 200 αυτούς αγώνες και ενώ έχει ήδη στο παλμαρέ του δύο πρωταθλήματα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μάλιστα είναι πρώτος σε ασίστ στον Ολυμπιακό φέτος (δύο έως τώρα στο πρωτάθλημα). Με τη νίκη με 2-1 με τον ΠΑΣ φυσικά πανηγύρισε και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην πρώτη θέση στη Λίγκα. Συνολικά φέτος ο 27χρονος έχει 10 αγώνες με 4 γκολ και 4 ασίστ. Ο Μασούρας στο πρωτάθλημα φέτος έχει:

  • 4 ματς με 284 λεπτά
  • 1 γκολ
  • 2 ασίστ
  • 5 τελικές προσπάθειες
  • 18 πάσες
  • Φάουλ κατά: 5
  • Φάουλ υπέρ: 1
  • Εύστοχα γεμίσματα: 6
  • Κλεψίματα: 7

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα