Ιωνικός σε Παναθηναϊκό: «Άψογη φιλοξενία, υποχρέωσή μας να ανταποδώσουμε»

Ιωνικός σε Παναθηναϊκό: «Άψογη φιλοξενία, υποχρέωσή μας να ανταποδώσουμε»

bet365

Σε μία κίνηση που πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας προέβη η ΠΑΕ Ιωνικός, με τους ανθρώπους της ομάδας να δεσμεύονται να ανταποδώσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη φιλοξενία.

Ο Ιωνικός μπορεί να έφυγε ηττημένος με το βαρύ 4-1 από τη Λεωφόρο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της ομάδας να ευχαριστήσουν την πράσινη ΠΑΕ και μάλιστα δεσμεύονται ότι θα ανταποδώσουν τη φιλοξενία στο δεύτερο ματς στη Νεάπολη.

Η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια Τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο αποψινό παιχνίδι στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Δεσμευόμαστε και είναι υποχρέωση μας να ανταποδώσουμε την εξαίρετη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο γήπεδο της Νεάπολης».

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα