Η «παρέα» από τη Γουινέα που θα συγκρουστεί στους «Ζωσιμάδες» (vid)

Newsroom
Η «παρέα» από τη Γουινέα που θα συγκρουστεί στους «Ζωσιμάδες» (vid)

bet365

Ο Μορέιρα του ΠΑΣ θα υποδεχθεί τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού και οι συμπαίκτες στην Εθνική τους ομάδα θα παίξουν αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η μόνη φορά που υπήρξαν και οι τρεις ταυτόχρονα μέσα στο γήπεδο ήταν ως συμπαίκτες.

Λίγες ημέρες θα μείνουν... χώρια οι Μέντες Μορέιρα, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά, καθώς μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (12/10) ήταν μαζί στην αποστολή της Εθνικής Γουινέας. Οι τρεις παίκτες είναι εσχάτως «μόνιμα» στελέχη του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος και από το καλοκαίρι όπου ο πρώτος υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο τελευταίος στον Ολυμπιακό όπου και βρήκε τον δεύτερο, έγιναν «αντίπαλοι» στη Super League Interwetten.


Την Κυριακή (17/10) ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους» και αυτόματα στους «Ζωσιμάδες» θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν, αφού και οι 3 αναμένονται να είναι, τουλάχιστον, στις αποστολές των ομάδων τους.


Μάλιστα εάν συνυπάρξουν στο γήπεδο την ίδια στιγμή θα το πράξουν μόλις για 2η φορά και 1η με διαφορετική φανέλα. Η «παρέα» από τη Γουινέα ήταν ταυτόχρονα μέσα για 18 και κάτι αγωνιστικά λεπτά σε ένα φιλικό της Εθνικής τους με την αντίστοιχη της Τουρκίας στην Αντάλια, τον Μάιο που μας πέρασε.

Τότε ο Μαντί Καμαρά ξεκίνησε βασικός, ο Μορέιρα πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 65' και ο Αγκιμπού Καμαρά στο 78', ενώ για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα