ΑΕΚ: Συστάσεις στον κόσμο της για το ματς με τον Ατρόμητο, κίνδυνος για κεκλεισμένων τα καπνογόνα

ΑΕΚ: Συστάσεις στον κόσμο της για το ματς με τον Ατρόμητο, κίνδυνος για κεκλεισμένων τα καπνογόνα

Newsroom
ΑΕΚ: Συστάσεις στον κόσμο της για το ματς με τον Ατρόμητο, κίνδυνος για κεκλεισμένων τα καπνογόνα

bet365

Προσοχή συνιστά η ΑΕΚ για το παιχνίδι του Ατρομήτου, ως προς τα μέτρα ασφαλείας αλλά και την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων της στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Κυριακή (17/10, 20:30) και θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ, τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη διοργάνωση του αγώνα της Κυριακής, με το βάρος να πέφτει στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δοθεί ως προς τα μέτρα ασφαλείας αλλά και την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, καθώς υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είναι ήδη δισ υπότροπη για καπνογόνα στα δύο πρώτα ματς με Ιωνικό και Λαμία, και σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο και με τον Ατρόμητο θα κινδυνεύσει η έδρα μας ακόμα και με αγωνιστική τιμωρία όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι υπεύθυνοι βρίσκονται επί ποδός, θα υπάρξουν επαφές και με τους οργανωμένους, ενώ θα υπάρξουν και συστάσεις τις επόμενες μέρες προς τον κόσμο για να μην συμβεί το παραμικρό.

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων στο ματς με τον Ατρόμητο αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα (13/10) και ήδη το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, μιας και θα είναι το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί με τον τελικό αριθμό διαρκείας. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται και ο περισσότερος κόσμος σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα