Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Xαρούμενος στον Παναθηναϊκό, δεν είχα υπομονή για να μείνω στην Άρσεναλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Xαρούμενος στον Παναθηναϊκό, δεν είχα υπομονή για να μείνω στην Άρσεναλ»

bet365

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε μεγάλη του συνέντευξη για όσα βίωσε στην Άρσεναλ και για τους λόγους που αποχώρησε, παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να έχει συνεχίσει στους «κανονιέρηδες», όμως, η επιλογή του να παίξει στον Παναθηναϊκό αποδείχθηκε πέρα ως πέρα σωστή.

Το «αόρατο τείχος». Ο Βραζιλιάνος με τις τεράστιες εμπειρίες που έφτασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έδειξε την ασύγκριτη κλάση του στο χώρο του κέντρου με τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μέλος των Invincibles της Άρσεναλ και φυσικά Πρωταθλητής και με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην ιστοσελίδα Goal.com για την εποχή που πλέον δεν αγωνιζόταν όσο θα ήθελε στο Λονδίνο και την απόφαση να πάρει την πτήση για Ελλάδα και να φορέσει τα πράσινα.

«Είχα ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου όταν αποφάσισα να φύγω τότε. Ίσως να μπορούσα να έχω συνεχίσει αφού ο Φλαμινί έφυγε και η ομάδα δυσκολευόταν να βρει παίκτη για το χώρο του κέντρου, όμως, δεν είχα υπομονή τότε. Είχα τους λόγους μου που έφυγα και πραγματικά ήμουν πολύ χαρούμενος στην Ελλάδας.

Ήμουν μια χαρά με την επιλογή μου να αλλάξω ομάδα. Είχα τρία όμορφα χρόνια στον Παναθηναϊκό και ήμουν πολύ χαρούμενος και τυχερός με τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε ο κόσμος στην Ελλάδα. Όλα ήταν όμορφα. Ο χρόνος μου στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο, η οικογένειά μου ήταν χαρούμενη, η ζωή ήταν ωραία εκεί...» είπε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα