Intrakat: «Το έργο της υπογειοποίησης είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα»

Newsroom
Με ανακοίνωσή της η INTRAKAT πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή των εργασιών του έργου της υπογειοποίησης στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena».

Το βράδυ της Τετάρτης (06/10) υπήρξε αναστάτωση αναφορικά με τα έργα στην υπογειοποίηση δίπλα από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», καθώς σε έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια έγινε γνωστό ότι με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής σταματούν τα έργα.

Βέβαια, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, διέψευσε ότι διεκόπηκαν τα έργα της υπογειοποίησης για το γήπεδο της ΑΕΚ. Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, συνομίλησε μαζί του για να εκφράσει την ανησυχία του για όσα είδε σε ΜΜΕ και στη Διαύγεια, με τον Πατούλη να του εξηγεί ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτό διαβεβαίωσε και η εταιρεία INTRAKAT, η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε ότι το «έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

@Photo credits: INTIME