Πατούλης: «Συνεχίζονται κανονικά τα έργα της υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ»

Πατούλης: «Συνεχίζονται κανονικά τα έργα της υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ»

Newsroom
Πατούλης: «Συνεχίζονται κανονικά τα έργα της υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ»

bet365

Με προσωπική του δήλωση ο Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε ότι τα έργα της υπογειοποίησης συνεχίζονται και δεσμεύτηκε για ακόμα μια φορά για την έγκαιρη ολοκλήρωση της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena.

Σε έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια έγινε γνωστό ότι με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής σταματούν τα έργα της υπογειοποίησης στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού.

Αυτό όπως ήταν λογικό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία καθώς το έργο της υπογειοποίησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης με προσωπική του δήλωση ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης επισήμανε πως τα έργα συνεχίζονται κανονικά και ότι η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προσωπική του προτεραιότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πατούλη:

«Κατηγορηματική διάψευση: Συνεχίζονται κανονικά τα έργα Υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ!

1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο.

3. Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προσωπική μου προτεραιότητα.

Έχω δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών για το μεγάλο αυτό εγχείρημα».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE NEWS FEED