Στο Αιγάλεω η πρότυπη σχολή τερματοφυλάκων του Παναγιώτη Αγριογιάννη

Στο Αιγάλεω η πρότυπη σχολή τερματοφυλάκων του Παναγιώτη Αγριογιάννη

Newsroom
Στο Αιγάλεω η πρότυπη σχολή τερματοφυλάκων του Παναγιώτη Αγριογιάννη

bet365

Για δωδεκάτη χρονιά και μάλιστα σε ένα σύγχρονο χώρο στο Αιγάλεω, ξεκίνησαν οι προπονήσεις της σχολής τερματοφυλάκων του Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με τους κίπερ του Ολυμπιακού, όντας υπεύθυνος για την εκγύμνασή τους. Εδώ και δώδεκα χρόνια, ο Αγριογιάννης μαθαίνει τα «μυστικά» της θέσης σε νεαρούς πορτιέρε και από φέτος η σχολή του θα λειτουργεί στο Αιγάλεω.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Η ακαδημία που δημιουργεί τους τερματοφυλάκες του ''αύριο''

Για 12η χρονιά η ακαδημία τερματοφυλάκων του Παναγιώτη Αγριογιάννη ξεκίνησε το πρόγραμμα προπονήσεων για τερματοφύλακες κάθε ηλικίας.

Με όπλα το πλάνο, τη μεθοδικότητα αλλά και την εμπειρία του Παναγιώτη Αγριογιάννη, ο οποίος σε όποια ομάδα συνεργάστηκε ανέδειξε γκολκίπερς που έπαιξαν και παίζουν σε υψηλό επίπεδο, η ακαδημία μεταδίδει τα μυστικά της πιο ιδιαίτερης θέσης στο ποδόσφαιρο.

LM

Ενταση, ρυθμός και εξειδικευμένο ασκησιολόγιο αποτελούν τα συστατικά των προπονήσεων μέσα από τα οποία αναδεικνύεται το αύριο των ελλήνων τερματοφυλάκων. Δεν είναι αλλωστε τυχαίο το έργο που έχει να επιδείξει η ακαδημία του Παναγιώτη Αγριογιάννη. Τερματοφύλακες που παίζουν αυτή τη στιγμή σε επαγγελματικό επίπεδο, τερματοφύλακες που πήραν υποτροφία σε ξένα πανεπιστήμια για να αγωνιστούν εκεί αλλά και τερματοφύλακες που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα γαλουχήθηκαν και ωρίμασαν ποδοσφαιρικά στην ακαδημία. Δίπλα στον καταξιωμένο προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού βρίσκονται έμπειροι συνεργάτες με επικεφαλής τον Τάσο Μαυρίδη που μετουσιώνουν το πλάνο της ακαδημίας.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σε νέο σύγχρονο χώρο με γήπεδα τελευταίας γενιάς που βρίσκεται Ορφέως 201 - Αιγάλεω, οι γκολκίπερς μαθαίνουν τα τεχνικά και πνευματικά στοιχεία που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο: 6906953852».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα