Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκού: Ο γκαζωμένος απ' την Πόλη κι ο πληγωμένος που θέλει να χαλάσει τη γιορτή!

Newsroom
Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκού: Ο γκαζωμένος απ' την Πόλη κι ο πληγωμένος που θέλει να χαλάσει τη γιορτή!

bet365

Το απόλυτο ελληνικό ντέρμπι είναι εδώ! Το πρώτο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της σεζόν έρχεται την Κυριακή και οι Μιχάλης Τσαμπάς, Νίκος Αθανασίου και Δημήτρης Τομαράς μέσω του PodGazzt σας προσφέρουν... το πρώτο πιάτο.

Εφτασε κι αυτή η ώρα της χρονιάς που όλα τα φλας πέφτουν στο «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (8.30μμ) τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και προφανώς το μεγάλο ενδιαφέρον του Σαββατοκύριακου αφορά το pre game της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Ένας Ολυμπιακός που γύρισε θριαμβευτής από την Πόλη μετά το διπλό επί της Φενέρ και θέλει να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι κι ένας Παναθηναϊκός... χτυπημένος από τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που θέλει να χαλάσει αυτό το καλό κλίμα που υπάρχει στον Πειραιά!

Φυσικά το Gazzetta δεν μπορεί να λείπει από την μεγάλη μάχη της Κυριακής και κάνει σέντρα με PodGazzt! Δημήτρης Τομαράς, Nίκος Αθανασίου και Μιχάλης Τσαμπάς... πίσω από τα μικρόφωνα συζητούν, αναλύουν, αποκρυπτογραφούν τα πλάνα των προπονητών και κάνουν προγνωστικά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα