Οι ατάκες του Μπουτσικάρη στο Δ.Σ. της Λίγκας, οι λόγοι της αποχώρησης και οι εκλογές

Οι ατάκες του Μπουτσικάρη στο Δ.Σ. της Λίγκας, οι λόγοι της αποχώρησης και οι εκλογές

Δημήτρης Τομαράς
Οι ατάκες του Μπουτσικάρη στο Δ.Σ. της Λίγκας, οι λόγοι της αποχώρησης και οι εκλογές

bet365

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης δεν ανέφερε τον λόγο της αποχώρησής του στο Δ.Σ. της Λίγκας, ωστόσο υπάρχουν αιτίες. Τι του είπε ο Γκαγκάτσης, του οποίου το όνομα διέρρευσε για την προεδρία.

Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση της παραίτησης του Μπουτσικάρη μες στο Δ.Σ. της Λίγκας αιφνιδίασε ορισμένα στελέχη. Μάλλον όχι όλους αλλά ορισμένους σίγουρα ναι καθώς θεωρείται μία πρόωρη αποχώρηση και αρκετοί εκτιμούσαν πως θα έμενε μες στο καλοκαίρι. Αυτό που διαρρέεται σε σχέση με τον απερχόμενο πρόεδρο της Λίγκας είναι πως αποχώρησε για λόγους αυτοπροστασίας και αυτοσεβασμού και αφήνεται έτσι να εννοηθεί πως οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που ήθελε και που περίμενε.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας ο Μπουτσικάρης πήρε τον λόγο και επισήμανε πως «κάναμε κάποια πράγματα τα οποία θα τα αξιολογήσετε εσείς αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να δώσω τη σκυτάλη αλλού και να αποχωρήσω». Μάλιστα τονίστηκε πως εκλογές θα γίνουν σε μία εβδομάδα ή 10 μέρες.

Στη συνέχεια της διαδικασίας του Δ.Σ. ο Μάκης Γκαγκάτσης πήρε τον λόγο και τόνισε πόσο καλός πρόεδρος ήταν ο Μπουτσικάρης και ότι ήλπιζε και ελπίζει ακόμα να έμενε έως και το καλοκαίρι. Απάντηση διά στόματος Μπουτσικάρη δεν υπήρξε ενώ το όνομα του Γκαγκάτση διαρρέεται ήδη για την προεδρία της Λίγκας. Η ουσία είναι πως ο Μπουτσικάρης αποχωρεί από την προεδρία διότι όπως φαίνεται οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στα ποδοσφαιρικά Όργανα δεν ήταν αυτές που ήθελε και περίμενε παρά τις μεγάλες προσπάθειές του και ενώ ο ίδιος ξεκαθάριζε ότι θεωρεί πως ο κύκλος του στη Λίγκα έκλεισε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα