Aστέρας Τρίπολης: Τελευταία προπόνηση στο Βόλο

Aστέρας Τρίπολης: Τελευταία προπόνηση στο Βόλο

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε για τον Βόλο το πρωί της Παρασκευής, εκεί όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ (2/10, 16.00).

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανοίγει με το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (2/10, 16.00, Cosmote Sport 2).

Οι Αρκάδες έφυγαν για τον Θεσσαλικό Κάμπο το πρωινό της Παρασκευής, καθώς σήμερα το απόγευμα θα προπονηθεί η ομάδα για τελευταία φορά πριν από το εν λόγω ματς και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στην 22άδα που είναι στο Βόλο δεν έχει συμπεριληφθεί ο Καπίγια κι ο Τίλικα που συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ ο Αλί Μπαμπά είναι έτοιμος προπονείται κανονικά αλλά δεν είναι βέβαιο το ότι θα είναι και στα πλάνα του Ράσταβατς.

Από την άλλη, το θετικό είναι πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν και πάλι τις υπηρεσίες τους οι Ριέρα, Μουνάφο και Ιγκλέσιας.

Ο Αστέρας παραμένει χωρίς γκολ (έχει 2 βαθμούς), βγάζοντας ωστόσο ένα δύσκολο πρόγραμμα αφού αντιμετώπισε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός εντός έδρας. Η ομάδα ψάχνει τη νίκη και θέλει από τον Βόλο - τον οποίο έχει νικήσει και στις τρεις επισκέψεις του (2 ματς Super League Interwetten κι ένα φιλικό) - να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση για να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα.

@ photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα