Μάντζιος: «Όταν παίζουμε ως Άρης δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε»

Μάντζιος: «Όταν παίζουμε ως Άρης δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μάντζιος: «Όταν παίζουμε ως Άρης δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε»

bet365

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα (2/10) με τον Απόλλων Σμύρνης στο «Κλ. Βικελίδης» άρχισε με την καθιερωμένη ομιλία/αποτίμηση της εμφάνισης της ομάδας απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος τεχνικός έβαλε καλό βαθμό στην ομάδα του για την αποτελεσματικότητά της στο Περιστέρι, παράλληλα όμως στάθηκε στη βελτίωση που θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του στη μεσοαμυντική λειτουργία καθώς εκεί εντοπίστηκε το μεγαλύτερο μέρος των αδυναμιών. «Βγάλαμε πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι, είχα τα στοιχεία που θέλαμε όπως η δύναμη, το πάθος και η αποτελεσματικότητα όμως υπάρχου πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αμυντικά. Μέσα σε αυτά είναι και κάποια ατομικά λάθη που πρέπει να εξαλειφθούν».

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε περισσότερο στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης του οποίου ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε λόγω των πολλών απουσιών. «Έχει παγίδες αυτό το ματς, χρειάζεται σοβαρότητα και ένταση αλλά και τα στοιχεία που είχαμε απέναντι στον Ατρόμητο. Όταν παίζουμε ως Αρης δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε γιατί έχουμε μεγάλες δυνατότητες», είπε.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED