Μαρτίνς: «Ο Αστέρας δεν μάς έκανε ευκαιρίες, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ» (vid)

Μαρτίνς: «Ο Αστέρας δεν μάς έκανε ευκαιρίες, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Μαρτίνς: «Ο Αστέρας δεν μάς έκανε ευκαιρίες, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη (0-2) επί του Αστέρα, για την καθοριστική πίεση της ομάδας του στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά και για το αν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει Φενέρμπαχτσε.

Μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Αστέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Νικήσαμε δίκαια κάνοντας καλό ματς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλα γκολ αν συνεχίζαμε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά τις αλλαγές η ομάδα κάπως οπισθοχώρησε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε όμως στον Αστέρα να μας κάνει ευκαιρίες, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ. Σταθήκαμε όπως έπρεπε».

Ήταν καθοριστική η πίεση στα πρώτα λεπτά;

«Πραγματικά ήταν πολύ σημαντικό. Βάλαμε νωρίς γκολ, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχό του».

Έχετε κατασταλάξει σε αυτό που θα δούμε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε;

«Υπάρχουν στο μυαλό μου αρκετές ιδέες αυτό τη στιγμή. Έχω κατασταλάξει σε κάποιο βαθμό. Θέλω να αναλύσω σε βάθος τη Φενέρ για να πάρω τις τελευταίες μου αποφάσεις. Έχουμε ακόμα 4-5 μέρες για να αποφασίσω. Ήδη υπάρχουν ιδέες στο μυαλό μου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα