Βρουσάι: Ο λόγος που αγκάλιασε τον Αβραάμ μετά το γκολ του με τον Απόλλωνα Σμύρνης (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Βρουσάι: Ο λόγος που αγκάλιασε τον Αβραάμ μετά το γκολ του με τον Απόλλωνα Σμύρνης (vid)

bet365

Ο νεαρός εξτρέμ ήθελε να πανηγυρίσει το τέρμα του μαζί με τον Αβραάμ για συναισθηματικούς λόγους και για την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό του.

Ο Μάριος Βρουσάι μόλις έχει σκοράρει το τέρμα του με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την ασίστ του Καρμπόβνικ. Μία γκολάρα με σουτάρα του 23χρονου μεσοεπιθετικού που ήταν το πρώτο του φετινό τέρμα με τους Ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής winger έχει φέτος 8 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Όμως έχει την αξία του να σταθούμε στην αγκαλιά του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο μετά το τέρμα του αυτό.

Ο Βρουσάι δεν είχε συγκεκριμένο λόγο που το έκανε, όμως του βγήκε εκείνη τη στιγμή ως κίνηση / αντίδραση. Και αυτό διότι έχει δέσιμο και μεγάλη εκτίμηση για τον έμπειρο στόπερ και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού. Θεωρώντας ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τον έχει βοηθήσει και τον έχει στηρίξει ήθελε να πανηγυρίσει μαζί του αυτό το γκολ. Ήταν σαν να αφιέρωνε το γκολ στον Αβραάμ. Ο Παπαδόπουλος άλλωστε έχει από κοντά τα ελληνόπουλα της ομάδας και τα έχει βοηθήσει σημαντικά.

Ο Μάριος στον Ολυμπιακό συνολικά έχει 41 αγώνες με 6 γκολ και 4 ασίστ. Τον ίδιο αριθμό αγώνων είχε και με τη Βίλεμ όπου εκεί είχε 6 τέρματα και 10 ασίστ.

Στον ίδιο αγώνα άλλωστε ως γνωστόν ο Βραζιλιάνος φορ Τικίνιο, αποφάσισε να κάνει ξεχωριστή αφιέρωση στον Αντόνιο Ενρίκες - δεξί χέρι του Πέδρο Μαρτίνς - και φυσικά υπήρχε λόγος για αυτό. Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ το γιατί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα