Κουέστα: «Είμαστε όντως μια ομάδα κι αυτό φάνηκε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κουέστα: «Είμαστε όντως μια ομάδα κι αυτό φάνηκε»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα αναφέρθηκε σε όσα έλαβαν χώρα στον Άρη μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας επέστρεψε στη… θέση του καθώς ο Άκης Μάντζιος τον επέλεξε σ’ αυτή του βασικού τερματοφύλακα. Μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικά στις συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια της εβδομάδας εντός της ομάδας. «Είμαστε όντως μια ομάδα. Συζητήσαμε αρκετά τα οποία κάναμε όντως μέσα στο γήπεδο. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είμαστε δεμένοι και δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε και στην έδρα μας, μας βοήθησε και ο προπονητής μας», είπε ο Χουλιάν Κουέστα και αναφέρθηκε στη νίκη επί των «πράσινων».

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, παρότι το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά. Είχαμε φτάσει στα όρια μας. Είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και να συνεχίσουμε με νίκες. Παίξαμε καλά παρότι το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο».

Ο Κουέστα αναφέρθηκε και στον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα του. «Χρειαζόμαστε σίγουρα χρόνο, ακόμα και για να γνωριστούμε. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη», είπε και ρωτήθηκε για την επιστροφή του στην 11αδα. «Προφανώς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια και θέλω να αγωνιστώ παραπάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα