ΠΑΟΚ: O Λουτσέσκου μετά το ξακουστό σκουφί βρήκε νέο γούρι! (pics & vid)

ΠΑΟΚ: O Λουτσέσκου μετά το ξακουστό σκουφί βρήκε νέο γούρι! (pics & vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: O Λουτσέσκου μετά το ξακουστό σκουφί βρήκε νέο γούρι! (pics & vid)

bet365

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να αποχωριστεί τη γούρικη γκρι ζακέτα που ήρθε να αντικαταστήσει το ξακουστό σκουφί στη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και μέχρι τώρα είναι… άχαστη!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε κι από το Αγρίνιο με το «διπλό», άλλοι μιλούν για το άστρο του Λουτσέσκου, κάποιοι άλλοι επικαλούνται το «Razvan effect» στην προσπάθεια να εξηγήσουν το «4 στα 4» του «Δικεφάλου» μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

To σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και είναι... άλλη η εξήγηση! Ποια είναι αυτή; Για διαβάστε, παρακάτω...

Το περίφημο σκουφί που έγινε μέχρι και σύνθημα στα χείλη των φίλων του ΠΑΟΚ, τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ, έχει δώσει τη θέση του σε μια γκρι ζακέτα την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου φοράει σ’ όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του «Δικεφάλου» και δεν πρόκειται να βγάλει από πάνω του ακόμη κι αν το θερμόμετρο δείξει μείον 10 βαθμούς!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τη γούρικη γκρι ζακέτα στο «Ρουγιέβιτσα» της Κροατίας
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τη γούρικη γκρι ζακέτα στο «Ρουγιέβιτσα» της Κροατίας

Γουστάρεις δεν γουστάρεις τον Λουτσέσκου, του βγάζεις το καπέλο, γιατί μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας. Ξεκάθαρες κουβέντες, γεμάτες αυτοπεποίθηση, που αρέσουν στον κόσμο της ομάδας, παραμένει ένας επικοινωνιακός τύπος, τις περισσότερες φορές αφοπλιστικός, το μόνο πρόβλημα είναι πως «θα πρέπει να βρω ένα καινούργιο σκουφί»!

Αυτό είχε πει τον περασμένο Μάιο λίγες μόνο ώρες μετά την επισημοποίηση τις επιστροφής του στον ΠΑΟΚ. Το ξακουστό και γούρικο σκουφί, που ξεπούλησε από τα ράφια της «ασπρόμαυρης» μπουτίκ τη χρονιά του νταμπλ, το χάρισε σ’ ένα νεαρό κορίτσι η οποία του ζήτησε, μετά τον τελικό του κυπέλλου το 2019, στο αεροδρόμιο της Αθήνας την ώρα των πανηγυρισμών. Χαλάλι της…

lucescu
Ο Ρουμάνος τεχνικός και η γκρι ζακέτα στo Victoria Stadium του Γιβραλτάρ 

Τώρα στη θέση του σκουφιού υπάρχει η γούρικη γκρι ζακέτα. Φορώντας την ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον ΠΑΟΚ να μετράει 4/4 «διπλά» σε Ριέκα (0-2), Γιβραλτάρ (0-2), Τρίπολη (0-1) και Αγρίνιο (1-2).

lucescu
Και στην Τρίπολη κοουτσάρισε φορώντας τη γούρικη ζακέτα...

«Αυτή θα είναι η ζακέτα μου μέχρι το τέλος της τριετίας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έρχεται χειμώνας, θα υποφέρω, αλλά θα βρω και ένα μπουφάν να φορέσω. Αλλά μας αρέσει να υποφέρουμε, να κερδίζουμε τα παιχνίδια με οποιαδήποτε κατάσταση», υποστήριξε μετά το τέλος του αποψινού αγώνα έχοντας πάρει στις αποσκευές του τρεις ακόμη βαθμούς.

lucescu
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην εμφανιστεί και στο Αγρίνιο με τη γούρικη γκρι ζακέτα. Απλά είναι τα πράγματα...

Στις δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV υπάρχει και η απάντηση του Ρουμάνου τεχνικού για τη γούρικη ζακέτα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα