Στη Θεσσαλονίκη τα φώτα της Super League Interwetten

Newsroom
Στη Θεσσαλονίκη τα φώτα της Super League Interwetten
Η τρίτη, εμβόλιμη αγωνιστική του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Super League Interwetten περιλαμβάνει εφτά πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να ξεχωρίζει.

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν ούτε στη δεύτερη αγωνιστική της πιο συναρπαστικής Super League Interwetten των τελευταίων ετών, την κούρσα της οποίας στην βαθμολογία οδηγούν με το απόλυτο ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μεγάλο ματς της τρίτης, εμβόλιμης αγωνιστικής λαμβάνει χώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Τετάρτη 22/09, 20:30), όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Αμφότερες θα ψάξουν το γκολ και, να το πετύχουν, δίνει 1,95 σε ένα από τα 155 ειδικά στοιχήματα της Interwetten.gr.

Στην σκιά του ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης (Τετάρτη 22/09, 18:15), ο οποίος αναζητάει ακόμα τους πρώτους βαθμούς του. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν άλλη δυναμική στην έδρα τους, θα ψάξουν τα γκολ και το να σημειώσει πάνω από 3,5 προσφέρεται με 2,65 από την Interwetten.gr.

Την Πέμπτη (23/09, 18:15), ο εκ των πρωτοπόρων ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται στη Νίκαια με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Ιωνικό. Ομάδες που κοιτούν πρωτίστως την άμυνα και οι δύο, στο 2,35 να μην σημειωθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα από τα 155 ειδικά στοιχήματα της Interwetten.gr.

Μπάλα στην Super League Interwetten, μπάλα και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, με εμβόλιμες αγωνιστικές πρωταθλημάτων και αγώνες Κυπέλλων. Το βράδυ της Τρίτης (21/09, 21:45), η εξαιρετική μέχρι τώρα Φιορεντίνα περιμένει στην έδρα της την πρωταθλήτρια Ίντερ.

Η Interwetten.gr προσφέρει 238 ειδικά στοιχήματα για την μονομαχία στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας, στο 2,90 να σκοράρει, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ο «καυτός» Ντούσαν Βλάχοβιτς.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα