ΑΕΚ: Έσπασε το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας

ΑΕΚ: Έσπασε το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έσπασε το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας

bet365

Πανικός από τους φίλους της ΑΕΚ και την πρώτη μέρα της νέας παράτασης που δόθηκε για τα εισιτήρια διαρκείας με τον αριθμό να σπάει πλέον το φράγμα των 15.000.

Η... τρέλα των φιλάθλων της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο διαρκείας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, μπαίνοντας στη βδομάδα της νέας παράτασης που δόθηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μέχρι την προσεχή Παρασκευή (24/9).

Ήταν θέμα χρόνου να σπάσει το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που συνέβη σήμερα (20/9), την πρώτη μέρα διάθεσης της έξτρα περιόδου που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι στους φίλους της ομάδας. Τη Δευτέρα έφυγαν σχεδόν άλλες 250 κάρτες, με τον αριθμό πλέον να ξεπερνάει κάθε προσδοκία και τη διάθεση να συνεχίζει ανεπηρέαστη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τη φετινή σεζόν λόγω των περιορισμών που υπάρχουν για τον κορονοϊό, η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαθέσει στο ΟΑΚΑ πάνω από 25.000 εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια της. Έτσι με τα διαρκείας να ξεπερνούν πλέον τις 15.000, τα μεμονωμένα εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς της Ένωσης, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, θα χαρακτηρίζονται ως «μαγικά χαρτάκια» καθώς ο αριθμός θα είναι περιορισμένος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα