ΟΦΗ: Μένει ως έχει η ομάδα του Ηρακλείου, δεν προχωρά σε άλλη μεταγραφή

ΟΦΗ: Μένει ως έχει η ομάδα του Ηρακλείου, δεν προχωρά σε άλλη μεταγραφή

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Μένει ως έχει η ομάδα του Ηρακλείου, δεν προχωρά σε άλλη μεταγραφή

bet365

Το ρόστερ του ΟΦΗ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο μένει ως έχει, αφού δεν θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής.

Απόψε ολοκληρώνεται η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών, αλλά στον ΟΦΗ δεν αναμένεται να γίνει άλλη προσθήκη. Στο διάστημα που προηγήθηκε, δεν προέκυψε κάποια περίπτωση που να κρίθηκε απαραίτηση για την ομάδα. Ως εκ τούτου, το ρόστερ των Κρητικών μένει ως έχει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

* Ασκήσεις συντονισμού με ταχύτητες, παιχνίδι μικρών σχέσεων, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι, περιελάμβανε η προπόνηση του ΟΦΗ το πρωί της Παρασκευής (17/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Οι Μαρινάκης, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (18/9), στις 17:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

** Όσοι φίλαθλοι του ΟΦΗ έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας από τη Δευτέρα 13/9 μέχρι και τη μέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, δεν θα τους αποσταλεί η κάρτα στο σπίτι τους. Θα μπορούν να την παραλάβουν την Κυριακή 19/9 από τις 14:00 ως τις 17:00 από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 στο γήπεδο "Θ΄Βαρδινογιάννης" με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Συνεργασία με Creta Farms

Τη συνεργασία της με την CRETA FARMS ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/9) ο ΟΦΗ. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την CRETA FARMS, την εταιρεία που έχει αλλάξει την ιστορία των αλλαντικών στη χώρα μας. Οι αξίες που πρεσβεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχημένης πορείας της και της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Μετρώντας μια άκρως επιτυχημένη πορεία από το 1970, όταν ιδρύθηκε η πρώτη οργανωμένη μονάδα παραγωγής χοιρινού κρέατος στην Κρήτη, η CRETA FARMS, με τη στήριξη της Impala Invest BV και του στρατηγικού επενδυτή Δημήτρη Βιντζηλαίου, έχει εξελιχθεί σε κορυφαία εταιρεία τροφίμων και ηγέτιδα στην παραγωγή προϊόντων μεσογειακής διατροφής, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Έχοντας κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς, η Creta Farms συνεχίζει να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών και προωθούν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας. Παράλληλα, ως ένα έμπιστο brand, βαθιά συνδεδεμένο με την παράδοση και τις ρίζες της ελληνικής οικογένειας, αναλαμβάνει συνεχώς δράσεις που στοχεύουν στην έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον ΟΦΗ, το γεγονός ότι μια εταιρεία με το κύρος και τη δυναμική της CRETA FARMS, θα παρέχει την στήριξή της στην ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα