ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίασε τις δύο νέες φανέλες του (vid)

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίασε τις δύο νέες φανέλες του (vid)

bet365

Όχι μία αλλά δύο φανέλες παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την άσπρη να κάνει μάλιστα ντεμπούτο στο ματς του Σαββάτου (18/9) με τον Παναθηναϊκό.

Τις δύο βασικές φανέλες για τη νέα σεζόν παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες σε συνεργασία Hall Of Brands με έναν υπέροχο βίντεο έκαναν γνωστές τις δύο νέες εμφανίσεις που δεν έχουν φορεθεί ακόμα φέτος. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί η λευκή, αλλά στη συνέχεια προστέθηκε νέα custom εμφάνιση μια μπλε με άσπρη κάθετη ρίγα.

Παράλληλα, το Hall Of Brands είχε άλλη μια έκπληξη για τους φίλους του ΠΑΣ αφού όπως αποκάλυψε για τις φανέλες της σεζόν 2022-23 θα έχουν γνώμη και οι οπαδοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Custom Jersey PAS GIANNINA FC 2021-2022

Το Hallofbrands.gr, με την υπογραφή του πασίγνωστου γαλλικού οίκου Le Coq Sportif, σας παρουσιάζει τις 2 νέες Custom εμφανίσεις του “Αγιαξ της Ηπείρου” για την σαιζόν 2021-2022!

Συνεπείς στην δέσμευση μας να καθιερώσουμε ως “ισόβια” την ιστορική εμφάνιση του “Αγιαξ της Ηπείρου” της δεκαετίας του 1970, προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, με την δημιουργία 2 επιπλέον Custom εμφανίσεων που ξυπνάνε τις μνήμες της ένδοξης ιστορίας της αγαπημένης μας ομάδας!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχει προκαλέσει η παγκόσμια συγκυρία, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση!

Το θεωρούμε, τόσο υποχρέωση μας προς όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδος, όσο και ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους τους “θρύλους” που φόρεσαν, ίδρωσαν και ματωσαν την φανέλα με σήμα τον ταύρο!

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε την διαδικασία μέσα από την οποία οι φίλαθλοι του “Αγιαξ της Ηπείρου”, θα σχεδιάσουν την επόμενη Custom εμφανίση της αγαπημένης μας ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2022 – 2023!

Με τις ευχές όλων μας ότι θα φορεθεί στα σαλόνια των ευρωπαϊκών γηπέδων και θα γράψει μία ακόμα λαμπρή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του” Αγιαξ της Ηπείρου”!

Our Legacy Is Our Future!

Notre heritage est notre avenir!

Η κληρονομιά μας, είναι το μέλλον μας!

For Our City! For Our Emblem!

Pour notre ville! Pour notre emblème!

Για την πόλη μας, για το σήμα στη φανέλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα