Το G/G πληρώνει καλά στο Ιωνικός-Αρης

G-Betting G-Betting
Το G/G πληρώνει καλά στο Ιωνικός-Αρης
Η G-Betting επιστρέφει για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten και βρήκε το σημείο που διπλασιάζει από το Ιωνικός-Αρης.

Το... ορεκτικό της Superleague Interwetten για την 2η αγωνιστική προσφέρεται σήμερα, με τον Άρη να φιλοξενείται από τον Ιωνικό στην Νίκαια.

Η ομάδα του Σπανού δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, αφού ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Τσούμπερ να ανεβάζει την Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο και να διώχνει όποια... σύννεφα πήγαν να δημιουργηθούν μετά τις ευκαιρίες της ομάδας της Νίκαιας στο πρώτο 45λεπτο. Στον αντίποδα ο Άρης δεν μπόρεσε να μπει με το... δεξί στη Superleague Interwetten, αφού έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το σύνολο του Μάντζιου θέλει πάση θυσία το διπλό σε μια δύσκολη έδρα, για να... ρεφάρει κάπως τη γκέλα της πρώτης αγωνιστικής. Από την άλλη οι Νικαιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και σύμμαχος τους θα είναι οι φίλαθλοι που πάντα κάνουν καυτή την ατμόσφαιρα στη Νίκαια.

nnn

Η ποιότητα που έχει ο Άρης μεσοεπιθετικά με τους Μπερτόγλιο, Iτούρμπε, Μανσίνι και Καμαρά δεν γίνεται να παραγνωρισθεί. Όμως και ο Ιωνικός έδειξε στο ΟΑΚΑ πως μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνα πράγματα στην επίθεση με τους Καμπράλ και Τουράμ, ενώ στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσει ο Κάνιας. Aπώλεια ο Ρομαο που αποβλήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ. To να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 2.10 και αξίζει να εμπιστευτούμε τις μεσοεπιθετικές γραμμές των δύο ομάδων.

O Άρης είχε 16 τελικές κόντρα στους Κρητικούς, όμως δεν ευτύχησε να σκοράρει, ενώ ο Ιωνικός είχε μόλις 4 απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά οι 2 του Τουράμ και η μία του Καμπράλ ήταν πολύ καλές στιγμές. Έφτασε η ώρα να βρουν και οι δύο ομάδες δίχτυα για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Oι επιλογές

Ιωνικός - Άρης

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting