Οι έξι ξένοι υποχρεώνουν τη μία επιλογή κάθε εβδομάδα

Οι έξι ξένοι υποχρεώνουν τη μία επιλογή κάθε εβδομάδα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι έξι ξένοι υποχρεώνουν τη μία επιλογή κάθε εβδομάδα

bet365

Η παρουσία έξι ξένων παικτών στο ρόστερ του Άρη υποχρεώνει τον Άκη Μάντζιο σε μια επιλογή ανά παιχνίδι για τον ποδοσφαιριστή που θα μένει εκτός αποστολής.

Μετά την προσθήκη του Μοχανάντ Άλι, αυξήθηκε ο αριθμός των ξένων παικτών στο ρόστερ του Άρη καθώς το όνομα του Ιρακινού προστέθηκε σε μια λίστα στην οποία ήδη βρίσκονται αυτά των Φαμπιάνο, Λούμορ, Ντιαγέ, Ιτούρμπε, Τζέγκο. Δεδομένου του ότι κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει πέντε ξένους σε κάθε παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κάθε εβδομάδα ο Άκης Μάντζιος να επιλέγει τον έναν που θα μένει εκτός αποστολής. Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα της Interwetten Superleague επιλέχθηκε ο Μοχανάντ Άλι κι ένα από τα κριτήρια σ’ αυτή την απόφαση ήταν το γεγονός ότι δεν μετρούσε περισσότερες από τρεις προπονήσεις με την ομάδα.

Πλέον μένει να φανεί η επιλογή του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον Ιωνικό (17/9, 19:00). Κατά πάσα πιθανότητα, αυτός που θα μείνει εκτός είναι ο Λούμορ καθώς ο Γκανέζος αμυντικός αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΟΦΗ και το πιθανότερο είναι να προστατευτεί. Συν τοις άλλοις, ο αγωνιστικός ρόλος των Φαμπιάνο, Ντιαγέ είναι βαρύτερος ενώ οι Τζέγκο, Ιτούρμπε θεωρούνται πρώτες επιλογές παικτών που έρχονται από τον πάγκο για τη μεσαία γραμμή αλλά και την επίθεση, αντίστοιχα.

Εφόσον ο Λούμορ δεν συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα στη Νίκαια, αυτομάτως θα πάρει θέση στην ενδεκάδα και πιο συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα