Χάνει και τον Ιωνικό ο Ματέο Γκαρσία

Χάνει και τον Ιωνικό ο Ματέο Γκαρσία

Gazzetta team
Χάνει και τον Ιωνικό ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία δεν υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα (17/9, 19:00) με τον Ιωνικό κι έχει «σημαδέψει» αυτόν με τον Παναθηναϊκό για επιστροφή στη δράση.

Η απουσία του Αργεντίνου επιθετικού είχε τη σημασία της στην πρεμιέρα της Interwetten Superleague για τον Άρη καθώς βάσει των αγωνιστικών χαρακτηριστικών που διαθέτει, θα μπορούσε να δώσει λύσεις στους «κίτρινους» στη διάσπαση της πολυπρόσωπης άμυνας του ΟΦΗ. Ο Ματέο Γκαρσία δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο και για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό καθώς σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, παράλληλα με τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται. Στόχος του είναι να ετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (22/9).

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που μέτρησαν πολλά λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα