Ολυμπιακός: Γυρίζει ή όχι ο Μάξι Λοβέρα;

Ολυμπιακός: Γυρίζει ή όχι ο Μάξι Λοβέρα;

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Γυρίζει ή όχι ο Μάξι Λοβέρα;

bet365

Ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στη Ρασίνγκ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο. Θα ενεργοποιήσει ή όχι την oψιόν αγοράς του η ομάδα από την Αργεντινή; Τι λέει στο Gazzetta ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ.

Τον Φεβρουάριο του 2021 ο Μάξι Λοβέρα παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρασίνγκ. Ύστερα από 1,5 σεζόν στον Ολυμπιακό με απολογισμό 34 συμμετοχές και δύο γκολ, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί στην ομάδα της Αργεντινής για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Άλλωστε το διάστημα που φορούσε τα «ερυθρόλευκα» έδωσε την εικόνα ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια, αλλά και ο οποίος πολλές φορές παρασυρόταν, λειτουργούσε εγωιστικά στην προσπάθειά του να διακριθεί και χανόταν έτσι η δυνατότητα για την ομάδα του να φτάσει σε γκολ. Από τότε που πήγε στη Ρασίνγκ ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει κάνει 29 συμμετοχές και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

Δεν έχει βάλει κανένα γκολ σε 1.367 λεπτά συμμετοχής. Σε ένα διάστημα που γίνεται κουβέντα μήπως αποκτηθεί κι άλλος εξτρέμ, υπενθυμίζεται ότι ο δανεισμός του Λοβέρα στο κλαμπ της πατρίδας του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο. Στο deal που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε μπει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, η οποία σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στην Αργεντινή φτάνει τα 5 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό είναι ιδιαίτερα μεγάλο και θα προκαλέσει έκπληξη να ενεργοποιηθεί η οψιόν. Το Gazzetta επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Ρασίνγκ, Ρούμπεν Κάπρια, και του ζήτησε την άποψη που υπάρχει στην ομάδα για τον Αργεντινό. Αν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του, από τα παιχνίδια που έχει κάνει και αν υπάρχουν οι πιθανότητες να τον αγοράσουν.

Ο Κάπρια απάντησε: «Αρχικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό του Λοβέρα, από το πόσο καλό παιδί είναι ο Μάξι, αλλά και ικανοποιημένοι από την απόδοση που έχει αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ καλή και περιμένουμε ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Το αν ενεργοποιήσουμε ή όχι την αψιόν αγοράς του, θα το αξιολογήσουμε ως θέμα το επόμενο διάστημα. Έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε μέχρι τον Δεκέμβριο και θα πάρουμε την απόφαση από κοινού».

Ο Λοβέρα έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα αποφασιστεί το μέλλον του. Αν δηλαδή επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αν η Ρασίνγκ μπει στη διαδικασία να ενεργοποιήσει την οψιόν του, αν διαπραγματεί την αγορά του με μικρότερο ποσό από αυτό που καθορίστηκε ή αν οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρήσουν πως ακόμη ο Λοβέρα δεν είναι σε θέση να μείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο Λατινοαμερικανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και στη μέση ως δεκάρι. Στη Ρασίνγκ εκτός από τις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής έχει παίξει στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα