Αστέρας Τρίπολης: Κλειστές οι πόρτες για τους φίλους του «Big 4»

Αστέρας Τρίπολης: Κλειστές οι πόρτες για τους φίλους του «Big 4»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ενημερώνει πως δικαίωμα εισόδου στα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα έχουν μόνο τα εισιτήρια διαρκείας. 

Τα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα δουν στο «Κολοκοτρώνης» μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας.

Την είδηση έκανε γνωστή η κιτρινομπλέ ΠΑΕ, παραμονές του ματς με τον ΠΑΟΚ (19/9, 20.30), γεγονός που σημαίνει πως οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν θα ταξιδέψουν για την Τρίπολη. Το ίδιο θα ισχύει και για τους άλλους τρεις «μεγάλους».

Σύμφωνα με όσα λένε από την αρκαδική ΠΑΕ, ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι έχει αλλάξει ο ΚΑΠ, όπου βάσει αυτού την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο γήπεδο την έχει η γηπεδούχος ομάδα.

Η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης:

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Ως εκ τούτου στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/09, 20:30) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 διατίθενται στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα