Λουκάς Βύντρα: Έσπασε το ρεκόρ, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Α' Εθνικής

Δημήτρης Σαμόλης
Λουκάς Βύντρα: Έσπασε το ρεκόρ, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Α' Εθνικής

bet365

Ο Λουκάς Βύντρα έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Α' Εθνικής. Σε ηλικία 40 ετών, επτά μηνών και επτά ημερών άφησε πίσω του τον Σέρβο Σέβο Μίλαν, που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ από το 2000.

Στο 83' του αγώνα Βόλος - Λαμία για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στο ματς τον Λουκά Βύντρα αντί του τραυματία Άνταμ Τζανετόπουλου. Η στιγμή ήταν ιστορική, καθώς ο Βύντρα αποτελούσε από εκείνη τη στιγμή τον γηραιότερο ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Α' Εθνική!

Σε ηλικία 40 ετών, επτά μηνών και επτά ημερών ο Βύντρα άφησε πίσω τον Σέρβο τερματοφύλακα Σέβο Μίλαν, ο οποίος στις 26/3/2000 είχε παίξει με τα Τρίκαλα εναντίον του ΟΦΗ σε ηλικία 40 ετών, 6 μηνών και 11 ημερών.

Τρίτος στη σχετική κατάταξη είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος στις 17/04/2011 είχε αγωνιστεί στο Ολυμπιακός - ΑΕΛ σε ηλικία 40 ετών, τριών μηνών και δύο ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα