Ολυμπιακός: Η Κ17 των Πειραιωτών «σκόρπισε» με 7-1 τον ΟΦΗ

Newsroom
Ολυμπιακός: Η Κ17 των Πειραιωτών «σκόρπισε» με 7-1 τον ΟΦΗ

bet365

Με το εντυπωσιακό 7-1 πέρασε από την Κρήτη και το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός Κ17 κόντρα στον ΟΦΗ κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δείχνει και το σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Συλαϊδόπουλου ήταν ο Αντώνης Παπακανέλλος που με χατ τρικ «άνοιξε» τον δρόμο για την επικράτηση. Ο μέσος του Ολυμπιακού έκανε το 0-1 στο 5’ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γατόπουλος ενώ με απευθείας φάουλ έγραψε στο 17’ το 0-2.

Μετά από τρία λεπτά εκμεταλλευόμενος την πάσα του Φίλου στην «πλάτη» της άμυνας ο Παπακανέλλος τριπλασίασε το προβάδισμα των Πειραιωτών με τον Γατόπουλο να παίρνει τη σκυτάλη στο 24’ γράφοντας το 0-4 μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Δρόσο. Το πρώτο μισό ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να μειώνει σε 1-4 στο 32ο λεπτό.

Στο 58’ ο Φίλος έκανε τη δεύτερη του ασίστ με τον Γατόπουλο να σκοράρει και πάλι ενώ τη σέντρα του Στάντζου στο 65’ εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Κωστούλας με εύστοχο πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Το τελικό 1-7 διαμόρφωσε τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Στάντζος περνώντας και τον τερματοφύλακα μετά από πάσα του Γατόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα