Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Γκολάρα από Αλεξανδρόπουλο για το 4-0 (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Γκολάρα από Αλεξανδρόπουλο για το 4-0 (vid)

bet365

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης πετυχαίνοντας με «κεραυνό» έξω από την περιοχή το 4-0.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης αυτοί που είχαν «κλέψει την παράσταση» μέχρι το 83' ήταν οι Βιτάλ και Καρλίτος. Ο πρώτος για το εξαιρετικό του παιχνίδι, καθώς η μπάλα περνούσε συνέχεια από τα πόδια του κάνοντας και μία ασίστ και ο δεύτερος γιατί είχε σκοράρει 2 φορές. Όλα αυτά μέχρι το 83' όταν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και τι γκολ. Ο νεαρός μέσος έριξε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή κάνοντας το 4-0 σε ένα πραγματικά εξαιρετικό γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα