Τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ και η παράταση διάθεσης των διαρκείας

Τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ και η παράταση διάθεσης των διαρκείας

Gazzetta team
Τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ και η παράταση διάθεσης των διαρκείας

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την πρεμιέρα (13/9) με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» ενώ παραμένει ανοιχτή η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο αρχικός προγραμματισμός περιλάμβανε την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας στις 3 Σεπτεμβρίου, λόγω ωστόσο της έντονης κινητικότητας των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να παρατείνει το διάστημα έως και την ημέρα της πρεμιέρας της Interwetten Superleague απέναντι στον ΟΦΗ. Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ όπου οι τιμές κυμαίνονται από 15 έως και 40 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένων βέβαια των διακεκριμένων θέσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα