Δούμας: «Είναι εφικτό να έχει ο Άρης νέο γήπεδο το 2026»

Δούμας: «Είναι εφικτό να έχει ο Άρης νέο γήπεδο το 2026»

Gazzetta team
Δούμας: «Είναι εφικτό να έχει ο Άρης νέο γήπεδο το 2026»

bet365

Επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει η ΠΑΕ Άρης για την ανέγερση νέου γηπέδου έδωσε ο εκ των αρχιτεκτόνων του εγχειρήματος, Τάκης Δούμας.

Σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Libero 107.4, ο Τάκης Δούμας στάθηκε στη συνεργασία του με τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τονίζοντας ότι… «πρόθεσή μας μαζί με τον Πάρη Μπίλια είναι να καλύψουμε και να προτείνουμε σχεδιασμό για εγκαταστάσεις της πόλης που θα φέρουν την ανάπτυξη. Δεν ήρθε κάποιος από την πλευρά του ΑΡΗ να μας πιέσει ή οτιδήποτε άλλο. Η ιδιότητά μας και η αναγκαιότητα να υπάρξει αναβάθμιση στις εγκαταστάσεις της πόλης, μας ενεργοποίησε περισσότερο να δώσουμε τη βοήθειά μας. Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να αναβαθμιστεί η περιοχή αλλά και ο ΑΡΗΣ να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του. Συνεπώς έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος χώρος για να φιλοξενήσει και να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της ομάδας. Βρέθηκε ο χώρος και είναι επαρκής, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Εντοπίστηκε αυτό το οικόπεδο και ένα σενάριο τεχνικό για να υλοποιηθεί. Παρουσιάστηκε το σχέδιο στην κυβέρνηση, υπήρξε σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων και προχωράει το θέμα».

Αναφερόμενος στις μέχρι στιγμής κινήσεις του Άρη, είπε: «Νέο γήπεδο στη θέση του παλιού απορρίπτεται αμέσως. Δεν υπάρχει περιθώριο, δεν θα έχεις τις ανάσες της η περιοχή. Οι επενδύσεις συμβάλουν στην ανάπτυξη του κοινωνικού ιστού. Μας δίνεται μια ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε… αν όλες αυτές επενδύσεις κουμπώσουν σε αυτό τον σχεδιασμό, οδηγούν τη πόλη σε ένα καλό μέλλον. Πρόκειται για ένα οικόπεδο 165 στρέμματα που είναι ικανό να δεχτεί ένα καινούριο γήπεδο με πάρκινγκ. Είναι ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά, το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν άλλοι ιδιώτες σε αυτό το οικόπεδο. Σε 1,5 χρόνο θα έχουμε προεδρικό διάταγμα για να προχωρήσουμε σε υλοποίηση και με τη συμβολή του Α.Σ ΑΡΗΣ και εννοείται του χρηματοδότη Θόδωρου Καρυπίδη, το 2026 δείχνει ορατό να έχει ο ΑΡΗΣ νέο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα