Το… καλωσόρισμα του Μπράμπετς στον Άρη

Το… καλωσόρισμα του Μπράμπετς στον Άρη

Gazzetta team
Το… καλωσόρισμα του Μπράμπετς στον Άρη

bet365

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ενσωματώθηκε στην ομάδα του Άρη καιν φυσικά δεν γλίτωσε από το καθιερωμένο καλωσόρισμα στο οποίο υποβάλλεται κάθε νέος παίκτης.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, έλειψε για λίγες ημέρες στη πατρίδα του ούτως ώστε να διευθετήσει προσωπικές υποθέσεις και σήμερα (6/9) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς δεν υπολείπεται σε φυσική κατάσταση καθώς ακολούθησε πρόγραμμα προετοιμασίας με τη Βικτόρια Πλζεν, έχει και επίσημους αγώνες στα πόδια του και πλέον το ζητούμενο είναι η συντομότερη ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Αποκτήθηκε εξάλλου με σκοπό να έχει βασικό ρόλο και για την ακρίβεια για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Μπράμπετς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα