Αλλαγή ο Βατσλίκ, μετά από σύγκρουσή του με τον Λουκάκου (pic&vid)

Αλλαγή ο Βατσλίκ, μετά από σύγκρουσή του με τον Λουκάκου (pic&vid)

Newsroom
Αλλαγή ο Βατσλίκ, μετά από σύγκρουσή του με τον Λουκάκου (pic&vid)

bet365

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στο ματς της Τσεχίας με το Βέλγιο, όμως αντικαταστάθηκε μόλις στο 14' της αναμέτρησης λόγω προβλήματος που αποκόμισε μετά από σύγκρουσή του με τον Λουκάκου.

Σε εξέλιξη είναι το ματς της Τσεχίας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγούνται με 1-0. Κάτω από δοκάρια των φιλοξενουμένων ξεκίνησε ο Τόμας Βατσλίκ, καθώς ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» είναι «κολόνα» στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.


Ομως μόλις στο 1' τραυματίστηκε μετά από σύγκρουσή του με τον Λουκακού που όπως λέγεται στη Τσεχία τον πάτησε στο πόδι και παρότι συνέχισε, στο 14' έγινε τελικά αλλαγή. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η κατάστασή του είναι σοβαρή ή όχι.

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα