Ο ΟΦΗ «ξεμούδιασε» με τον ΠΟΑ (5-0)

Ο ΟΦΗ «ξεμούδιασε» με τον ΠΟΑ (5-0)

Ο ΟΦΗ «ξεμούδιασε» με τον ΠΟΑ (5-0)

bet365

Ο Νέιρα σημείωσε 2 γκολ και από 1 οι Καμάου. Φαν Ντούινεν, Ντε Γκουζμάν στο «εύκολο» απόγευμα της ομάδας.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετατράπηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ, καθώς η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρήκε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» και κέρδισε 5-0. Παράλληλα βέβαια προχώρησε και σε πάρα πολλές δοκιμές.


Ο έμπειρος κόουτς ξεκίνησε με 3-5-2 και πιο συγκεκριμένα είχε τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τους Διαμαντή, Βούρο, Γιαννούλη στα στόπερ, τον Μαρινάκη δεξιό μπακ-χαφ, τον Λυμπεράκη αριστερό, τους Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκούζμαν στον άξονα και τους Καμάου, Καστάνιος στα φορ.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Καμάου, και η ανάπαυλα τον βρήκε με 1-0 μπροστά ύστερα από ένα 45λεπτο που δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις. Στο δεύτερο μισό όμως ήταν «καταιγιστικός». Αρχικά σε διάστημα 8 λεπτών, από το 50' μέχρι το 58', βρήκε δίχτυα με τους Φαν Ντούινεν (σουτ), Ντε Γκουζμάν (εκτέλεση φάουλ) αντίστοιχα, ενώ στο 67' ο Νέιρα «έγραψε» το 4-0. Λίγο αργότερα (76') ο Αργεντινός ευστόχησε σε πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εκτός των έντεκα που παρατάχθηκαν στη σέντρα αγωνίστηκαν και οι Γρίβας, Μπαλογιάννης, Φαν Ντάινεν, Πασαλίδης, Νέιρα, Κοροβέσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα