Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Λούντκβιστ που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Λούντκβιστ που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Λούντκβιστ που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει

bet365

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Σουηδός μέσος έφτασε στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Ραμόν Λούντκβιστ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Η πτήση του 25χρονου άσου από το Άμστερνταμ προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στη 1.12, με πολύ μικρή καθυστέρηση από το αναμενόμενο.

Ο διεθνής άσος δεν αρνήθηκε να πει δύο λόγια στους εκπροσώπους του Τύπου και μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

᾽᾽Σίγουρα χρειάζεσαι λίγο χρόνο προσαρμογής όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα. Γενικά όμως είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Θέλω να δείξω με την δουλειά μου στο γήπεδο αυτά που μπορώ να κάνω᾽᾽.

χερι

Το Τριφύλλι έχει συμφωνήσει με την Χρόνινγκεν για τον μονοετή δανεισμό του Σουηδού μέσου με οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ και ο 25χρονος άσος βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά να υπογράψει και να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα