ΑΕΚ: Ο Λόπες ρυθμίζει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού στο Ισραήλ για να υπογράψει στην Μπερ Σεβά

Δημήτρης Βέργος
Έτοιμος να ταξιδέψει στο Ισραήλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι ο Έλντερ Λόπες που διευθετεί τα τυπικά που χρειάζονται λόγω Covid για να πετάξει. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στα Σπάτα ο Πορτογάλος μπακ της ΑΕΚ.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά είχε εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ, η οποία άλλωστε τον είχε ειδοποιήσει εδώ και εβδομάδες να βρει πρόταση καθώς δεν υπολογιζόταν πλέον.

Μάλιστα, όπως γράψαμε και χθες, ο 32χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ είχε φτάσει σε συμφωνία με την ισραηλινή ομάδα για διετές συμβόλαιο.

Το deal είναι σχεδόν τελειωμένο με τον Λόπες να ρυθμίζει αυτή τη στιγμή τις λεπτομέρειες για το ταξίδι του στο Ισραήλ, καθώς λόγω Covid απαιτείται να έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Τα διαδικαστικά διευθετούνται σε συνεργασία με την Μπερ Σεβά, η οποία ευελπιστεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες να τον φέρει στο Ισραήλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Μάλιστα ο Λόπες έχει ήδη μιλήσει με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και συμπατριώτη του, Μίγκελ Βίτορ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπερ Σεβά και αποτελεί τον αρχηγό της προκειμένου να μάθει τα πάντα για την επόμενη -όπως όλα δείχνουν- ομάδα του.

Πήγε στα Σπάτα ο Λόπες για να πει «αντίο»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Τρίτης (24/8) ο Λόπες βρέθηκε στα Σπάτα για να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ από την οποία αποχωρεί έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ένωση, κατά τα οποία πραγματοποίησε 110 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και 11 ασίστ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Ισραήλ τον θέλουν να «πετάει» απόψε προκειμένου την Τετάρτη (25/8) να περάσει από τα ιατρικά για λογαριασμό της Χάποελ Μπερ Σεβά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.