Ατρόμητος: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκαλβάο, τσεκάρει Ολυμπιακό ο Λόπεθ

Ατρόμητος: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκαλβάο, τσεκάρει Ολυμπιακό ο Λόπεθ

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκαλβάο, τσεκάρει Ολυμπιακό ο Λόπεθ

bet365

Ο Ατρόμητος προετοιμάζεται για το φιλικό του Σαββάτου με τη Λαμία, με τον Άνχελ Λόπεθ να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Λούκας Γκαλβάο. Στο Καραϊσκάκη απόψε ο Ισπανός τεχνικός για να δει τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε στην προπόνηση της Πέμπτης (19/8) όλους τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα εκτός από τον Γκαλβάο. Ο τελευταίος πάντως ανεβάζει ρυθμούς, πραγματοποιώντας έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ώστε να τεθεί σύντομα στα πλάνα του Λόπεθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ατρόμητου θα βρεθεί απόψε στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν τον αντίπαλο του Ατρόμητου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όποτε αυτή αποφασιστεί να διεξαχθεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

Με την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος να έχει αναπροσαρμόσει τα πλάνα του τεχνικού τιμ, ο Ατρόμητος συνέχισε την προετοιμασία του για τη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (21/8, 19:30) κόντρα στη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Στη σημερινή προπόνηση όλοι οι παίκτες ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα του Άνχελ Λόπεθ, ενώ ο Λούκας Γκαλβαό συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς και σήμερα πραγματοποίησε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ώστε να πλησιάσει το επίπεδο των συμπαικτών του.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν αύριο (20/8) με απογευματινή προπόνηση και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή για το φιλικό με τη Λαμία.

* Ο προπονητής μας, Άνχελ Λόπεθ, ο βοηθός Ντάνιελ Μπουένο Βιθιόσο, ο αναλυτής αγώνων, Γιάννης Αντωνόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κλαούντιο Ραπατσιόλι, θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα playoffs του Europa League, στο πλαίσιο του σκάουτινγκ εν όψει της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα