Το μήνυμα των «νέων» στους φίλους του Άρη

Το μήνυμα των «νέων» στους φίλους του Άρη

Το μήνυμα των «νέων» στους φίλους του Άρη

bet365

Με μια ομαδική φωτογραφία στο κέντρο του «Κλ. Βικελίδης», τα επτά νέα αποκτήματα του Άρη κάλεσαν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο, στο φιλικό παιχνίδι (21/8, 20:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ιδιαίτερο χαρακτήρα έχει αποκτήσει η προγραμματισμένη για το Σάββατο (21/8, 20:30) φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης». Για πρώτη φορά προβλέπεται να αγωνιστούν και οι επτά ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι με τελευταίο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης ετοιμάζει διάφορα happenings, όπως τα δώρα που θα μοιράσει σε φίλους της ομάδας, ενώ έχει προγραμματίσει και μια ειδική παρουσίαση των νέων παικτών. Αυτοί μάλιστα προσκάλεσαν τους φίλους του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με μια φωτογραφία τους στο κέντρο του «Κλ. Βικελίδης».

Ανάρτηση ΠΑΕ Άρης


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα