Η «πρώτη» του Καμαρά και το ντεμπούτο με ΠΑΣ Γιάννινα

Η «πρώτη» του Καμαρά και το ντεμπούτο με ΠΑΣ Γιάννινα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η «πρώτη» του Καμαρά και το ντεμπούτο με ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του με τη φανέλα του Άρη και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο φιλικό παιχνίδι (21/8, 20:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης».

Αφού ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και φυσική κατάσταση, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πάτησε στο χορτάρι του «Κλ. Βικελίδης» για την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη. Ο Μαυριτανός επιθετικός ήταν ευδιάθετος αλλά και ανυπόμονος για να παίξει μπροστά στο κοινό της ομάδας καθώς ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στην προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση (21/8, 20:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης». Είναι δεδομένο ότι ο τεχνικός του Άρη θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν συντομότερη προσαρμογή του στο σύνολο.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Άρης ετοιμάζει happenings πριν την έναρξη της αναμέτρησης καθώς πέραν της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων, σκοπεύει να μοιράσει και δώρα στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στις κερκίδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα