Ιταλικά media: «Η Νάπολι έδωσε deadline για τον Μανωλά στον Ολυμπιακό έως τις 25 Αυγούστου»

Δημήτρης Τομαράς
Ιταλικά media: «Η Νάπολι έδωσε deadline για τον Μανωλά στον Ολυμπιακό έως τις 25 Αυγούστου»

bet365

Τα νεότερα ρεπορτάζ από την Ιταλία μεταφέρουν πληροφορία για το χρονικό σκέλος που θα ήθελε να πετύχει το deal με τον Ολυμπιακό για τον Μανωλά η Νάπολι.

Τα ιταλικά media εμμένουν στο ποσό των 15 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να έχει ζητήσει η Νάπολι από τον Ολυμπιακό για τον Μανωλά.

Οι Ερυθρόλευκοι σε αυτή την περίοδο σύμφωνα πάντα με τις ιταλικές πηγές θέλουν να δώσουν το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο στον Έλληνα μπακ αλλά και να ρίξουν τις απαιτήσεις των Ναπολιτάνων. Να πετύχουν δηλαδή συμφωνία είτε με πιο μικρό ποσό είτε ακόμα με δανεισμό.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία πάντως κάνουν λόγο για deadline του ιταλικού συλλόγου προς τους πρωταθλητές. Ότι η Νάπολι μετέφερε προς τον Ολυμπιακό ότι έχει περιθώριο για να γίνει το deal έως τις 25 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα